KOLAČ S KOKOSOM: Fina, savršeno kremasta slastica

 

Preko ohlađene kore, ravnomjerno nanijeti fil, staviti u frižider da se malo stegne i nakon pola sata premazati glazurom od dvije šlag kreme

Sastojci:


  • 8 jaja,
  • 8 žlica šećera u prahu,
  • 200 g kokosa,
  • 1 margarin,
  • 100 g čokolade za kuhanje,
  • 2 šlag kreme od vanilije

Priprema:

Kora:
Čvrsto umutiti 8 bjelanaca sa 8 žlica šećera, kad je smjesa dobro umućena u nju dodati 200 g kokosa. Peći koru u namašćenom i brašnom posutom limu.

Fil:
Dobro umutiti margarin sa 8 žlica šecera, 8 žumanaca i na kraju dodati istopljenu čokoladu.
Glazuira:
Preko ohlađene kore, ravnomjerno nanijeti fil, staviti u frižider da se malo stegne i nakon pola sata premazati glazurom od dvije šlag kreme.

Izvor: Doznajemo.com

Objavi komentar

0 Primjedbe