Za samo 20 minuta dobićete savršenu kremastu tortu sa delikatnim ukusom. Probajte, nećete se pokajati.
Sastojci
– 250 gr mevenog Plazma keksa
– 100 gr putera
– 400 gr Nutele ili nekog drugog eurokrema
– 500 gr sira Filadelfija (ili drugi krem sir)
Priprema
Sjedinite puter sa 1 supenom kašikom Nutele i dobro otopite na vodenoj pari (ili u mikrotalasnoj pećnici).
Ovom mešavinom prelijte mleveni keks. Ostavite u frižider. Pomešajte ostatak Nutele sa Filadelfija sirom pomoću miksera. Dobijenu smesu, takođe, ostavite u frižider.
Izvadite iz frižidera vašu osnovu za tortu. Stavite je u kalup. Dobro je poravnajte, koristeći čašu.
Odozgo stavite smesu od sira i čokoladnog krema, dobro je raspoređujući po osnovi. Ostavite tortu u frižider na 20-ak minuta da se spoje.
Izvor: zdravlje-i-kuhinja.live
0 Primjedbe