Sastojci
– 120 g margarina
– 50 g šećera u prahu
– 120 g kokosa
– 2 žlice vode
– 2 vanilin šećera
– 50 g šećera
Nadjev:
– 3 žlice nutelle (može i više, po želji)
– 2 kom petit keksa (usitnjenih)
Priprema
Staviti u zdjelu 50 g šećera, vanilin šećer i 2 žlice vode, te prokuhati i miješati dok se šećer ne otopi.
Margarin i šećer u prahu izmiksati te dodati kokos, potom i sirup (tj. otopljeni šećer) te sve zajedno izmiješati.
Ostaviti na hlađenje oko pola sata.
Nutellu i kekse izmiješati.
Ohlađenu smjesu razvaljati između prozirne folije, premazati nutellom i zarolati pomoću folije.
Roladu posipati mješavinom kokosa i usitnjenog petit keksa.
Ohladiti
Posluživanje
Ohlađenu roladu rezati vrućim nožem i uživati.
Izvor: coolinarka.com
0 Primjedbe