ČOKO KOKO TORTA: EKSTRA KOMBINACIJA KOKOSA I ČOKOLADE

 


BISKVIT:

– 6 jaja
– 6 žlica šećera
– žlica ulja
– žlica mlijeka
– prašak za pecivo
– 6 žlica brašna
– 3 žlice kakaa

Okrugli kalup promjera 26 cm sam koristila.


Za KREMU sam skuhala 2 pudinga od vanilije na litri mlijeka s 25 dag šećera i 20 dag kokosa, u vruće sam dodala 2 vrećice želatine (mogla je i jedna vrećica), a kad se krema ohladila, dodala sam joj 3 dl slatkog vrhnja izmiksanog u šlag.

Biskvit sam prerezala na 3 dijela i natopila ga s 3,5 dl čoko mlijeka.

GLAZURA:

Na laganoj vatri otopiti 20 dag čokolade i 5 dag margarina s 2 dl slatkog vrhnja. Kad se malo ohladi prelit po torti.

Izvor: coolinarka.com

Objavi komentar

0 Primjedbe